Op dinsdag 20 juni vindt de volgende LCMS release plaats. Deze release wordt tegelijk uitgerold op de gehele productieomgeving (zowel de oefen- als operationele omgeving). Er is geen downtime verwacht voor deze installatie. Beiden omgevingen blijven beschikbaar.

Nieuwe symbolenset Plot 2023

Tijdens deze release wordt de symbolenset voor Plot geheel vernieuwd. De nieuwe en gemoderniseerde set wordt in het document gepresenteerd. Daarin is te zien hoe alle symbolen zijn opgebouwd en waarvoor ze dienen. Bij eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met Landelijk Functioneel Beheer.

Let op: De symbolen van de waterschappen blijven ongewijzigd. Enkel de volgorde is aangepast.

Hieronder “was-wordt” overzicht met een aantal symbolen ter illustratie:

symbolenset was-wordt

Nieuws 16 juni 2023